Ungdomslägret augusti 2017

Ungdomslägret anordnades på Uskavi utanför Nora 17-20 augusti.

Jimmy Berglund BrorssonJimmy Brorsson, en av deltagarna, har skrivit en berättelse om hur han upplevde lägret.
Nedan är första och andra dagens upplevelser, hela berättelsen finns som pdf längst ner.

Första dagen är alltid den som inehåller mest nervositet. Man kanske inte känner någon annan och man kanske åker till ett ställe där man aldrig har varit förut. Hur ska jag bete mig?
Jag märkte då ingenting av någon nervositet när jag ankom till Uskavi Camping. Där satt ett trevlig sällskap som log och presenterade sig och jag tror att alla kände sig rätt bekväma efter en stund. Det var fint väder och det gjorde inte stämningen sämre direkt. Det var lite strul med vårat boende först, det verkade först som om vi inte hade någonstans att bo. Oj,oj! Det löste sig utan några större problem och det var väl tur.
Vi fick våra nycklar och gick till våra respektive rum och stugor. Efter att alla hade packat upp sina saker så pratade vi lite mer och sedan var det redan dags för middag. Vi tände en grill och njöt av kvällsolen tillsammans medans vi frossade i både grillade hamburgare och korvar.
När vi vaknade på fredag morgon åt vi först frukost kollade nyheterna och vädret. Efter några smörgåsar var det dags att planera dagen. Fördelen med att vi inte var så många deltagare är att alla kunde säga vad dom tyckte utan att känna sig obekväma. Det är lätt att komma överens. Vi diskuterade lite olika saker och vi kom fram till att det vore roligt att åka till Yoump i Örebro. Det är Sveriges största trampolinpark. Jag har då inte varit så svettig eller haft så roligt på väldigt länge. Man ska absolut inte underskatta glädjen av att hoppa på studsmattor!

Efter det svettiga hoppandet så åker vi och handlar saker till våran middag och denna dagen blir det kycklingwok. Väl hemma så tänder vi igång en brasa där vi tillagar middagen i en stor +++++++++++ och det blir jättegott! Vädergudarna är med oss även denna kväll och det bjuds på sol och bad. Vi lyssnar även på musik och äter godis. Det var en en jättetrevlig kväll.

Hela berättelsen. (PDF-dokument, 48 kB)

Annonser. Klicka på annons för att komma till företagets hemsida.

Hollister
B Braun
Mediplast
Capero Medical AB