Har du Kocks reservoar för tarm eller uro?

Har du Kocks reservoar för tarm eller uro?

Vill du träffa andra som också har det?

Då är detta säkert något för dig.

Vi är några i ILCO Tarm- uro- och stomiförbundet som har Kocks reservoar sedan olika många år tillbaka och gärna vill träffas för att byta erfarenheter och tips. Därför har vi förhandskollat lite på FaceBook om intresse av en träff och funnit att flera är intresserade. Vi har ordnat lokal och föreläsare på Dalheimers Hus i Göteborg. Även du som är nyoperered eller om du inte är medlem i ILCO är välkommen att vara med. Då ordnar vi medlemskap Jonas Bengtsson, kirurg på Östra sjukhuset i Göteborg kommer och håller föredrag och vi får också möjlighet att ställa frågor till honom.

Han har stor erfarenhet av operationsmetoden för Kocks reservoar.

Dagen är 9 september och vi är på Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg. Vi träffas i receptionen kl 10.00.....

.........och håller på till fram på eftermiddagen. Vi startar med fika, äter lunch på Dalheimers och däremellan lyssnar vi på Jonas och utbyter tips och erfarenheter. Kanske det blir något mer på agendan.

Hoppas du vill vara med. Kostnaden är 300kr/person och då ingår allt enligt ovan. När du anmält dig sänder vi en faktura som ska betalas i förskott.

Anmälan, som är bindande, behöver vi ha senast den 21 augusti till:

Rose-Marie Hultman tel 072-226 10 77 e-post: skane@ilco.nu eller till:

Eva K Vinkvist tel. 0706-69 10 24 e-post: eva.vinkvist@ilco.nu

HOPPAS VI SES

Eva och Rose-Marie

Kock träff 2017-09-09 (PDF-dokument, 206 kB)

Annonser. Klicka på annons för att komma till företagets hemsida.

Coloplast 2
Hollister
B Braun
Mediplast